Solen kvittrar

2011-04-20 @ 16:31:30

Det vore ju näst intill ofint av mig att inte dela med mig av min glamourösa tillvaro; jag skriver skoluppgifter medan Tesla smider lömska rymma-hemifrån-planer på balkongen. Solen kvittrar och fåglarna skiner. Det enda skamliga över situationen är väl att jag sitter inomhus, det är väl nu man ska vara ute och ha sig?

 



Mitt beroende

2011-04-17 @ 17:53:12
Det är livsfarligt att lämna mig med papper och penna. Jag kan inte låta bli att börja rita. Och det tar emot att sluta.

Jag har fått höra ganska många gånger att jag borde bli serietecknare eftersom jag sitter och ritar stolliga figurer hela tiden. Det vore såklart jäkligt häftigt att lyckas med det, men jag har dessvärre ett problem. Jag kan inte rita utifrån bilder jag ser i huvudet. Allt jag ritar kommer spontant, och vad som inledningsvis skulle bli två pepparkornsögon kan sluta som russin i en lussebulle, eller något helt annat. Jag kan inte rita på beställning. Tyvärr.

Vårshot

2011-04-13 @ 15:57:20
Ska man våga sig på att hävda att våren nu officiellt är här, utan att riskera att få äta upp det? Jag såg ju faktiskt årets första uppsättning av tussilago idag. Våren är här, jävlarimig.


De plumpa plebejerna flyttar vidare

2011-04-06 @ 18:22:06
I sommar är vi som sagt tvungna att flyga ut ur vårt fina Tomtebobo och nu är det även klart att Ålidhem blir vår nästa anhalt. Jag har varit ganska skeptisk mot detta bostadsområde men det känns ändå okej. Vi tittade på lägenheten idag och jag tror att vi kan få fason på stället.

1 juli bär det av.

sunday

2011-04-03 @ 17:30:05

Det är söndag och då är det okej med stök, trötthet och nonsens.

 


Multifunktionell bricka

2011-04-01 @ 12:00:56
Om det är någonting jag är fantastiskt duktig på så är det att oroa mig. Oftast för absolut ingenting. Idag var jag helt övertygad om att seminariet (som jag kände mig på tok för dåligt förberedd inför) skulle bli min död. Vet ni vad? Jag överlevde. Och nu är det helg! Åhsåskönt.

Här har ni förresten resultatet av mitt pysslande de senaste dagarna; brickan som jag köpte på second hand blev ett finurligt ting att ha exempelvis andra second hand-fynd på. Kanske med blommor i. Den svarta färgen är dessuom kritbar, så brickan fungerar såväl som anteckningsblock om man hellre vill det. Man får inte vara dum!


Om

1up