fjant

2010-02-02 @ 11:04:46
HAHA, min katt. Han höll nyss på att krafsa på kattluckan (som han inte kan gå ut genom eftersom vi har en ny altan som han inte kommer ut genom om man inte öppnar nästa dörr åt honom) så jag släppte i vanlig ordning ut honom genom ytterdörren istället. Han brukar visserligen inte vara ute så länge, utan typ springa ett varv runt huset (kissa?) och sedan hoppa upp på vardagsrumsfönstret så att man ser honom när man ser på tv så att han blir insläppt. Den här gången stannade han dock på nedersta trappsteget ute på bron så fort han kom ut och blev alldeles snöig och stod och ruskade på sig. Jag stod kvar i dörren och tittade på honom och då vände han sig om och sprang in igen, haha! Han var ute i typ fem sekunder. Fjant. Och så nös han två löjliga kattnys när han kom in också. Han verkar inte vara särskilt förtjust i vintern.

plugg och praktik

2010-02-01 @ 22:29:30
Idag har jag varit på Komvux och Arbetsförmedlingen oooch så har jag lagat mat och gjort fint på diskbänken. Imorgon är jag ledig och på Onsdag blir det Komvux igen och lite andra ärenden på stan. Jag känner faktiskt redan nu att jag uppskattar de lediga dagarna mycket mer än när jag verkligen inte gjorde någonting alls hela veckorna. Snart är det tänkt att jag ska börja ha praktik också, måste bara fixa med lite papper och så! Jag har bestämt mig för att jag fan ska fixa Matte B den här terminen, så att jag har det gjort, eftersom det av olika anledningar inte blev av på gymnasiet.

Jag ska ju dessutom göra Högskoleprovet i vår. Det känns skitläskigt! Om det går dåligt så kommer jag att förtränga att jag någonsin gjort det, haha.

Nåväl, jag tycker att jag är ganska duktig iallafall!

Om

1up